ברצלונה נגד פ.ס.ז’ | הכנה לגראנד פינאלה

אליעד פנש ואלון פיאלקוב מסכמים את הלקחים מהמשחק הראשון ואת נקודות המפתח לקראת המשחק השני על אדמת ספרד: גומלין רבע גמר הצ'מפיונס ליג היוקרתי במונז'ואיק שבברצלונה


1. הקדמה: 

הלילה בשעה 22:00 ייצא לדרך משחק הגומלין של רבע גמר ליגת האלופות כשברצלונה הפורחת של צ’אבי תארח את פריז סן ז’רמן והאקס לואיס אנריקה (וכמובן דמבלה “חביב הקהל” של ברצלונה) באצטדיון האולימפי של מונז’ואיק.

המשחק האחרון היה לא פחות מפנטסטי וסיפק לנו 90 דקות מהנות של כדורגל איכותי ומשחק מניפיק (magnifique)! שני מהפכים וניצחון אחד גדול של ברצלונה (3-2) הבטיחו לה מקדמה חשובה לגומלין אחרי צמד של ראפיניה, שער של כריסטנסן ומהצד השני דמבלה וויטיניה.

אלון פיאלקוב ואליעד פנש מצוות “Ballerz” עם הכנה וסקירה מקיפה למשחק הגומלין בין ברצלונה לפריז סן ז’רמן.


2. מפגשי עבר/מומנטום נוכחי:

פ.ס.ז’ והבלאוגרנה נפגשו 14 פעמים בכל ההסטוריה – 13 פעמים במסגרת ליגת האלופות, ועוד פעם אחת בגביע אירופה למחזיקות גביע בעונת 96/97 אז בארסה ניצחה 0-1 בגמר. (במאזן הראש בראש הכללי כאן מוצגים רק 12 מפגשים, ללא 2 המשחקים הישנים יותר משנות ה-90).

למעשה, רוב המפגשים בין השתיים הבטיחו לנו תצוגות כדורגל מהנות ובלתי נשכחות כאשר בראשם נמצא כמובן “הרמונטדה” הבלתי נשכחת של ברצלונה.

הנה רשימת הסטטיסטיקות המרכזיות של כל הפעמים בהם השתיים נפגשו לאורך ההסטוריה:

  • מאזן המפגשים הוא לטובתה של ברצלונה כאשר בארסה ניצחה 6 פעמים, פריז 4 ועוד 4 תוצאות תיקו.
  • מאזן השערים ביניהם הוא 27-23 לזכותה של ברצלונה.
  • ניימאר הוא מלך השערים בכל המפגשים עם 7 שערים, מיד אחריו נמצא ליאו מסי עם 6, אמבפה וסוארז עם 4 ובמקום החמישי נמצא ראפיניה! כן כן! לא ראפיניה הקשר ששיחק בברצלונה ובפריז, ראפיניה הווינגר שכבש צמד במשחק הקודם.
  • הניצחון הכי גדול במפגשים הללו הוא כמובן ה 6-1 הבלתי נשכח של ברצלונה על פריז בשמינית הגמר של עונת 2016/2017. במקום השני נמצא כמובן ה 4-0 של פריז מאותה עונה.
  • בפעם האחרונה שהשתיים נפגשו בשלב רבע הגמר זה היה בזכייה האחרונה של ברצלונה בצ’מפיונס (עונת 14/15) וברצלונה ניצחה בשני המפגשים בתוצאות של 3-1 ו 2-0 בגומלין.
  • נסיים עם הנתון הבא: ברצלונה ופריז נפגשו 5 פעמים ביום שלישי של השבוע ובארסה ניצחה פעם אחת בלבד! זה היה בעונת 14/15 בגומלין רבע הגמר כאשר ניימאר כבש צמד. פריז ניצחה 3 פעמים ועוד תוצאת תיקו אחת.

3. מומנטום של הקבוצות וסטטיסטיקות:

* ברצלונה:

נתחיל עם המארחת, ברצלונה ניצחה במשחק האחרון את קאדיס בחוץ 1-0 קטן גדול אחרי מספרת יפהפייה של ז’ואאו פליקס. הילדים של צ’אבי נמצאים במומנטום נהדר עם 13 משחקים רצופים ללא הפסד כאשר ההפסד האחרון שלהם היה לפני כ 3 חודשים אחרי שויאריאל ניצחה אותה 5-3 (היום שבו צ’אבי הודיע שהוא יעזוב בסוף העונה).

הקטאלונים נמצאים במקום השני בליגה עם פער של 8 נקודות מהיריבה הנצחית ריאל מדריד. ביום ראשון הקרוב מצפה להם סופר קלאסיקו שניצחון יכול להשאיר להם סיכוי קטנטן לאליפות וגם אם לא אז ניצחון בקלאסיקו זה תמיד משהו.

הקבוצה מספרד רוצה להעפיל לחצי גמר ליגת האלופות לראשונה מאז עונת 2018/2019. כזכור אז ברבע הגמר היא ניצחה את מנצ’סטר יונייטד והודחה לליברפול בחצי הגמר אחרי מהפך כואב עבור כל אוהד ברצלונה.

סטטיטיקה על החבורה הפורחת של צ’אבי באלופות:

  • ברצלונה שיחקה 9 משחקים באלופות העונה והמאזן שלה עומד על 6 נצחונות, 2 הפסדים (1-0 נגד שחטאר ו 3-2 נגד רויאל אנטוורפן) ותוצאת תיקו אחת נגד נאפולי.
  • בארסה קיבלה 23 כרטיסים צהובים העונה בליגת האלופות והיא נמצאת במקום השני אחרי לאציו שקיבלה 24.
  • ברצלונה מסוכנת מאוד מבחינה התקפית באלופות כאשר היא נגעה 305 פעמים בכדור ברחבה של היריב ונמצאת בסטטיסטיקה הזאת במקום השלישי אחרי סיטי ופריז בהתאמה.
  • בארסה במקום השלישי לבעיטות למסגרת בממוצע ל 90 דקות משחק בצ’מפיונס, היא בעטה 6.0 בעיטות בממוצע למשחק ורק סיטי וריאל מעליה.
  • ברצלונה ניצבת במקום החמישי לשערים ממוצעים למשחק כאשר היא כובשת 2.1 שערים ממוצעים במשחק.
  • מבחינת סטטיסטיקה בהגנה החבורה של צ’אבי רק במקום ה19 עם תיקולים מוצלחים למשחק כאשר יש לילדים של צ’אבי 10.1 תיקולים מוצלחים בממוצע למשחק.
* פ.ס.ז:

נעבור  לאורחת, המשחק האחרון של פריז של אנריקה היה ההפסד בליגת האלופות. 4 ימים לפני כן היא חילצה תיקו בבית שלה נגד קלרמון (מקום אחרון בליגה הצרפתית) בדקה ה-85 משער של גונזאלו ראמוס. עד ההפסד נגד ברצלונה פ.ס.ז’ הייתה ברצף אדיר של 27 משחקים ללא הפסד בכל המסגרות. ההפסד האחרון שלהם לפני כן היה גם בליגת האלופות כאשר הם הפסידו 2-1 למילאן בשלב הבתים.

כמובן שהפריזאים נמצאים במקום הראשון בליגה עם 63 נקודות ופער של 10 נקודות מברסט השניה ועם עוד משחק חסר. האליפות בקרוב תהיה רשמית של פריז אלא אם כן יקרה משהו בלתי צפוי.

פריז רוצה לחזור לחצי הגמר לראשונה מאז עונת 2020/2021 אז היא הודחה למנצ’סטר סיטי אחרי שהפסידה בשתי המשחקים נגדה (2-0 ו 2-1) אחרי שבשני המשחקים קיבלה גם כרטיס אדום.

סטטיטיקה של פריז בליגת האלופות:

  • פ.ס.ז’ שיחקה 9 משחקים העונה בליגת האלופות כאשר המאזן שלה עומד על 4 נצחונות, 3 הפסדים (4-1 לניוקאסל, 2-1 למילאן וכמובן 3-2 לבארסה) ו 2 תוצאות תיקו.
  • פריז נמצאת במקום העשירי בלבד בשערים ממוצעים למשחק באלופות כאשר היא כובשת 1.7 שערים למשחק בממוצע. זה נתון בהחלט הזוי עם ההתקפה שיש לה.
  • פריז קיבלה גם 23 כרטיסים צהובים ב 9 משחקים ששיחקה בצ’מפיונס בדיוק כמו ברצלונה.
  • מבחינת תיקולים מוצלחים בממוצע למשחק, פריז נמצאת במקום ה 22 עם 9.2 תיקולים מוצלחים למשחק ואחרי המשחק האחרון שלה בצ’מפיונס אפשר להבין למה היא נמצאת במיקום הזה, ההגנה שלה הייתה מאוד חדירה וגם הקישור שהיה די דליל לא נלחמו על הכדורים כל כך בלשון המעטה.
  • פריז נמצאת במקום השני בנגיעות ברחבה של היריב עם 314 נגיעות ברחבת היריבה. רק מנצ’סטר סיטי נמצאת מעליה עם 359 נגיעות!
  • פסז’ היא הקבוצה שסחטה הכי הרבה קרנות העונה עם 64 קרנות, ברצלונה במקום החמישי עם 52.
  • לפריז יש את אחוז ההחזקה בכדור השני בטיבו אחרי סיטי כאשר היא מחזיקה 64.5% מהזמן בכדור בממוצע למשחק. ברצלונה במקום הרביעי עם 56.9%.

4. מובילים סטטיסטיים בשתי הקבוצות:

* מלך השערים וסגן מלך השערים:

  • אצל ברצלונה מלך השערים בליגה הוא רוברט לבנדובסקי עם 13 שערים, כאשר ז’ואאו פליקס ופראן טורס הסגנים שלו עם 7 שערים על אחד.
  • בליגת האלופות לבה, פראן טורס וז’ואאו פליקס מלכי השערים עם 3 שערים כל אחד, הסגנים שלהם הם פרמין לופז, ז’ואאו קאנסלו וראפיניה.
  • אצל האורחת, מלך השערים שלה בליגה הוא כמובן קיליאן “סופר” אמבפה, עם 24 שערים, סגנו הוא גונסאלו ראמוס עם 8 שערים.
  • בליגת האלופות, מלך השערים שלה הוא שוב “סופר” אמבפה עם 6 שערים כאשר כל שאר השחקנים של פריז שכבשו עם שער אחד בלבד.

* מלכי הבישולים וסגן מלך הבישולים:

  • לבנדובסקי הוא מלך הבישולים של בארסה בליגה עם 8 בישולים (סגן מלך הבישולים של הליגה), ראפיניה הוא הסגן שלו עם 7.
  • בליגת האלופות מלך הבישולים של בארסה הוא אילקאי גונדואן עם 4 בישולים והוא גם מקום שלישי בכללי בצ’מפיונס, סגן מלך הבישולים הוא פדרי עם 3 בישולים.
  • אצל האורחת, מלך הבישולים שלה בליגה הוא אוסמן דמבלה עם 8 בישולים כאשר אמבפה הסגן שלו עם 6.
  • בצ’מפיונס, וורן זאיר אמרי הוא מלך הבישולים שלה עם 3 בישולים כאשר פביאן סגנו עם 2 בישולים.

* דריבלים מוצלחים ב 90 דקות בליגת האלופות:

  • לאמין ימאל מוביל אצל המארחת עם 3.6 דריבלים מוצלחים בממוצע ל90 דקות.
  • אמבפה וברקולה עם 3.2 דריבלים מוצלחים בממוצע ל90 דקות.

* חסימות כדור מוצלחות בממוצע ל90 דקות באלופות:

  • אצל בארסה, אראוחו מוביל אותה עם 1.3 חסימות מוצלחות בממוצע למשחק.
  • אצל פריז, מרקיניוס במקום הראשון עם 0.6 חסימות מוצלחות בממוצע.

תיקולים מוצלחים בממוצע ל90 דקות בצ’מפיונס:

  • אצל המארחת קאנסלו מוביל אותה עם 2.1 תיקולים מוצלחים בממוצע למשחק.
  • אצל פריז (אולי תופתעו) בראדלי בארקולה מוביל אותה עם 2.1 תיקולים מוצלחים בממוצע.

5. תובנות מהמשחק הראשון:

א. לוקאס הרננדז ומרקיניוס יצטרכו להיות יותר חדים הפעם (פעם שעברה היה את בראלדו חסר הנסיון לצד הרננדז) ולשים לב תנועות עומק של ראפיניה. פריז תהיה חייבת לנסות לסגור את התנועות שלו לעומק.

ב. דונארומה – השוער האיטלקי טעה מספר פעמים במשחק הראשון והפעם הוא יצטרך להיות יותר בפוקוס כי זה עלול לעלות לפריז בהדחה.

ג. אמבפה – הצרפתי לא כבש במשחק הראשון ונוטרל לחלוטין על ידי הגנת ברצלונה, הפעם הוא ינסה לעשות הכל כדי לכבוש ולעלות את פריז לחצי הגמר ולנסות לזכור בתואר הנכסף בהזדמנות האחרונה שלו בפריז. הוא יבוא רעב ככל הנראה, וברצלונה תצטרך להמציא תכנית מדויקת לנטרול שלו כי במשחק הקרוב ככל הנראה הוא ישחק יותר כחלוץ 9 ולא ככנף חלוץ אחרי שהתכנית במשחק הראשון נכשלה.

ד. ברצלונה צריכה לדעת שהתוצאה הזאת מחיקה מאוד והיא לא יכולה לתת לפריז לשלוט במשחק ולתת לה לעשות מה שהיא רוצה – ברצלונה צריכה לשחק את המשחק שלה בדיוק כמו ב 40 דקות האחרונות של המשחק הראשון וללחוץ על פריז ולתקוף, אם ברצלונה תכבוש ראשונה בגומלין הסיכויים יהיו לטובתה. לדעתנו ראפיניה ופדרי יהיו שחקני המפתח של בארסה, פדרי עם המסירות קסם וראפיניה עם התנועות עומק, זה יכול לעבוד נהדר אם יעשו את זה נכון כמו שהיה במשחק הראשון.


6. נתונים מעניינים של שחקני המפתח:

6.1. שימו לב לאילקאי גונדואן של בארסה, “השף הגרמני-טורקי”, שהוא מוסר מחונן, ומוביל את כל אירופה עם 19 מסירות שוברות קווים (מסירות עומק + מסירות מפתח) בקמפיין הנוכחי של ליגת האלופות. כבוד.

6.2. פאו קובארסי של ברצלונה: שימו לב מפת המסירות של הבלם הצעיר שהגיע מלה מאסיה העונה בצ’מפיונס-ליג:  25/27 מסירות מוצלחות, הרוב קדימה באיכות גבוהה, שמשחררות את הקטלאנים ליציאה קדימה תחת הלחץ של היריבה, ויותר מכך ב-93% דיוק (!).

זה ילד זה?

הגם שהוא עדיין צריך להשתפר לא מעט במיקום ההגנתי שלו, הרי שבסגירות ההגנתיות הוא כן מראה גרף שיפור מטורף. תשאלו את אוסימהן ואמבפה. רק שימשיך באותו כיוון.

6.3. סופר אמבפה של פאריס:  במשחק הראשון על אדמת צרפת אמבפה סיפק משחק מאכזב ביותר, כאשר לא רק שלא הצליח להבקיע, אלא גם לא הצליח אפילו לבעוט לשער ואפילו להתקרב לכיבוש. זאת, הרבה בעקבות עבודה פנטסטית של צמד הבלמים הקטלאנים, ארואוחו וקובארסי. ברור לחלוטין שהפעם הוא יבוא עם שיא המוטיבציה לכפר על המשחק הראשון, ולהראות את מלוא היכולת שלו, כדי לסיים בטעם טוב את הקדנציה שלו בפריז, דקה לפני המעבר הפוטנציאלי לריאל מדריד.

  • בצ’מפיונס:  6 שערים ב-9 משחקים, אך 0 בישולים. — עדיין סופרסטאר.
  • בליגה: 24 שערים ו-9 אסיסטים ב-26 משחקים. — פנומן מדהים, ששבר מזמן את השיא של אדינסון קבאני האגדי בליגה הצרפתית. ללא ספק שחקן ההתקפה הטוב באירופה, שעוד רגע ילבש לבן בלה ליגה.

אתם באמת חושבים שבארסה תצליח לעצור סופרסטאר היסטורי כמו אבמפה על האפס משחק שני ברציפות?

לנו אישית קשה להאמין.

קובארסי בולם ברגע האחרון את אמבפה בתאקל נהדר, ומונע ממנו לכבוש ממצב מצויין ברחבה. האם הבלמים של בארסה יצליחו לנטרל לחלוטין את “סופר אמבפה” פעם נוספת?

 

7. הרכבים משוערים והמצ’אפים משמעותיים:

7.1. האימפקט של הנעדרים (פציעות הרחקות):

* ברצלונה:

רשימת פצועים ונעדרים של ברצלונה: אנדראס כריסטנסן, סרג’יו רוברטו, גאבי ובאלדה.

החיסרון הכי קריטי לברצלונה (חוץ מגאבי אבל הוא לא נחשב כי הוא פצוע המון זמן) יהיה הבלם/קשר אחורי הדני שלא ישחק בעקבות צבירת צהובים. במשחק הראשון אחרי שהוא נכנס הוא שינה הרבה מאוד את שיטת המשחק של ברצלונה ועזר הרבה מאוד בקישור ובהגנה וכמובן כבש שער חשוב מאד עבור בארסה. הוא יחסר לברצלונה גם אם זה מהספסל ובמיוחד נגד ההתקפה האימתנית של פריז.

* פ.ס.ז:

רשימת פצועים ונעדרים של פאריס: פרסנל קיפמבה (זכרתם שהוא קיים בכלל?), קורזוואה וסרחיו ריקו.

אין לפריז חיסרון כל כך קריטי במיוחד לאור העובדה שהשלושה האלה לא שיחקו כמעט העונה למעט קיפמבה.

נדבר דווקא על חזרה של 2 שחקנים חשובים מאוד לפריז שחסרו להם במשחק הראשון: אשרף חכימי וזאיר אמרי.

המגן המרוקאי הורגש בחסרונו במשחק הראשון והיה חסר לפריז את צד ימין בהגנה ובכלל בהתקפה, הצד הימני כמעט ולא פעל להם לאור העובדה שמרקיניוס מילא את החלל שהשאיר המרוקאי.

זאיר אמרי גם הוא לא שיחק במשחק הראשון אך נכנס נחליף בדקה ה-61 אחרי שחזר מהפציעה, הסט יכולות שלו היה מאוד חסר לפריז בקישור, והפעם הוא יוכל מאוד להוסיף לפריז במיוחד לאור העובדה שפדרי חוזר לקישור של ברצלונה ופריז תצטרך גם את הקוסם שלה ואת השחקן היצירתי שהיה כל כך חסר לה.

 

7.2. הרכבים משוערים:

*ברצלונה:

ההרכב והמערך המשוער של הקטלאנים (4-3-3) : טר שטגן, קאנסלו, קובארסי, אראוחו, קונדה, פדרי, גונדואן, דה יונג, ראפיניה, לבנדובסקי ולאמין ימאל.

*פ.ס.ז:

ההרכב והמערך המשוער של הצרפתים מעיר האורות (4-3-3) : דונארומה, נונו מנדש, הרננדס, מרקיניוס, חכימי, פביאן, ויטיניה, זאיר אמרי, ברקולה, אמבפה ודמבלה.

 

7.3. ניתוח טקטי:

* מבחינת פאריס:

אפשרות א’ של אנריקה:  לעלות עם שלישיית התקפה של דמבלה קיצוני ימני, אבמפה חלוץ חלוץ יותר במרכז, בראדלי ברקולה קיצוני שמאלי:

לאור העובדה שבארקולה, שנכנס כמחליף בסטאד דה פראנס, היה פשוט מצויין, והגנת בארסה התקשתה מאד להתמודד עם המהירות שלו באגף, בייחוד כשדמבלה היה יחד איתו על המגרש ופרץ שוב ושוב מהנכף לתוך הרחבה הקטלאנית – המהלך הנכון ביותר בעיני מבחינת אנריקה הוא להעלות עם הקיצוני הצרפתי הצעיר בהרכב, ולוותר על חלוץ חוד קלאסי. וכן, אמבפה בהחל מסוגל לעשות את הפקיד של חלוץ 9, גם אם יוצא מדי פעם מהרחבה לכיוון הכנפיים. אולי באופן הזה, אמבפה יהיה הרבה יותר אפקטיבי.

הקיצוני ההצעיר המוכשר והסילוני של פאריז, בראדלי בארקולה. האם ימשיך באותו קו של הצטינות מהמשחק הראשון ויהיה האקס פקטור שיעזור לפריזאים להכריע את המשחק לטובתם?

 

אפשרות ב’ של אנריקה:  לעלות עם שלישיית התקפה של דמבלה קיצוני ימני, אבמפה חלוץ כנף שמאל, וגונזאלו ראמוס חלוץ מרכזי:

בעינינו, זה הרכב טוב לאין ערך עבור פריז מזה שהעלה אנריקה בחוליית ההתקפה במשחק הראשון, שכן גונזאלו ראמוס הפורטוגלי הבינלאומי, הגם שאיכזב במשחק הראשון ובעצם כל העונה, הוא חלוץ מרכזי קלאסי, ולבטח עדיף על מרקו אסנסיו הספרדי שתופקד בשפיץ במשחק הראשון, שהוא אומנם שחקן מצויין בעיני, אך משחק כקשר מרכזי ולא כחלוץ 9.

בנוסף, גם הקישור יהיה חזק יותר, עם וורן זאיר אמרי העוצמתי והטכני, שיודע לצאת היטב קדימה עם הכדור, במקום קאנג אין לי, שהוא שחקן התקפה לכל דבר, ותופקד בקישור במשחק הראשון, בטעות קשה לטעמי של אנריקה, שחשף את פאריז להתקפות מעבר קטלניות של ברצלונה, שעליהן נענשה.

*מבחינת בארסה:

הקטלאנים חייבים להמשיך עם הסגירה הטובה על אמבפה, שהושגה לא רק בזכות צמד הבלמים, אלא גם הרבה זכות קונדה, שסגר היטב את “צב הנינג’ה” באגף שמאל של פריז ימין של בארסה. מעבר לכך, הם חייבים לשים דגש על ההגנה של קאנסלו – שעשה זאת נהדר במשחק הראשון – על דמבלה באגף הימני של פאריס, ועל קונדה על בארקולה במידה ואכן ייפתח בכנף שמאל, כאשר אמבפה יוסט יותר למרכז כשחקן חופשי, מה שיותר יקשה על אראוחו וקובארסי, שיצטרכו לקבל הרבה עזרה מהקישור, בעיקר מגונדואן ודה יונג.

יתירה מכך, מעניין מאד איך הקטלאנים יצליחו להתמודד בקישור, עם אכן אנריקה יעלה עם אוגארטה הגרזן הקשוח כקשר אחורי (במקום כאמור האלתור הלא מוצלח של אנריקה עם קאנג אן לי במשחק מס’ 1), ועם רואיז הבינוני ו-ויטיניה הנפלא, שהיה השחקן המצטיין של פריז במשחק הראשון, במרכז השדה. הרי הקישור הקטלאני עם דה יונג גונדואן ופדרי היהלום הקנארי, שחוזר לאחר פציעה ארוכה – הוא אומנם טכני ומבריק, אך עדין ביותר. לפיכך, בארסה חייבת להחזיק המון בכדור ולהניע את הכדור היטב בפאסים קצרים, כדי למנוע מפאריז להשתלט על הכדור ולפתח התקפות מסוכנות.

המפתחות של בארסה מבחינה התקפית: ראשית, שלבנדובסקי לא יהיה פאסיבי כמו במשחק הראשון, אלא יעלה יותר לעמדות תקיפה וייכנס בצורה יעילה לתוך הרחבה למרות שהפעם יחכה לו שם מרקיניוס, ולא הבלם הצעיר בראלדו, שלא הצטיין במשחק הראשון בעיר האורות. זאת, כשראפיניה, כובש הצמד המכריע מהמשחק הראשון, יצטרך להמשיך בריצות העומק המטורפות שלו לתוך הרחבה, שאותם הגנת הפריזאים התקשתה כל כך לעצור. ומעל הכל, יהיה מאד חשוב לבארסה שלאמין ימאל, שסיפק משחק נפל בפריז, יחזור להיות ה”סטארבוי” הפנומנלי שאנחנו מכירים וימשיך בפריצה המטאורית שלו, ושגונדואן היצירתי יצליח – למרות הלחץ של פאריז במרכז המגרש- לעלות למעלה לעמדות תקיפה, ולספק את מסירות העומק ומסירות המפתח הנפלאות שלו, באלמנט מכריע עבור ההתקפה הקטלאנית.

8. סיכום:

במשחק הראשון על אדמת צרפת, בארסה שרדה מותחן מטורף של 5 שערים וניצחה בקושי רב, לאחר שתי רמונטאדות, אחת לכל כיוון, ואין ספק שיתרון של שער אחד בלבד הוא שבריר ביותר. בייחוד, בעקבות העובדה שהמונז’ואיק אינו האיצטדיון הכי ביתי בעולם, שלא יכול להתחרות כלל בעוצמות של הקאמפ נואו האגדי. ולכן, פריז שתבוא לנקום לאחר המשחק הראשון המאכזב מבחינתה, תבוא התקפית מאד, ועם ההתקפה האימתנית שלה פער השער הבודד הוא בחלט מחיק. במלים אחרות – בארסה צריכה להזהר מכל משמר לא לספוג בדקות הראשונות של ההתלהבות של הפריזאים, להחזיק בכדור, ולנסות לצאת להתקפות מעבר מסוכנות, כפי שהלך לה היטב במשחק הראשון בין השתיים.

הולך להיות לנו משחק ענק, ובהחלט ייתכן שמרובה שערים.

תהנו!

    קבלו עוד תוכן ייחודי ובלעדי מבית בולרז

    היישר אל תיבת הדואר שלכם!

    • ✅ היו הראשונים לקבל תכנים בלעדיים
    • ✅ סיכום שבועי מאת העורך הראשי ניסים חליבה
    • ✅ ערוץ תקשורת למערכת - השפיעו על התכנים, כתבות, ונושאים אותם נסקר ברחבי הפלטפורמה
    • ✅ הטבות מיוחדות לנרשמים כחלק ממועדון בולרז האקסלוסיבי
    9 תגובות
    1. מרכוס אלונסו עדיין חי כותב

      אי אפשר לפספס כתבות של אלון פיאלקוב, יקיר אוהדי בארסה של באלרז!!!

    2. ויסקה בארסה ויסקה קטלוניה כותב

      לא יכול לחכות למשחק אחרי שקראתי את זה

    3. אלון פיאלקוב כותב

      וכמובן אליעד פנש הנפלא, שעשה פה עבודה מדהימה ומעמיקה.

    4. מגדל אייפל צופה כותב

      קיליאן חייב היום להוכיח את עצמו ולסמן לכולם שהוא הטוב ביותר, האיידול כריסטיאנו עשה זאת כמעט כל פעם שהיה צריך, כמובן שגם ליונל.

      היום אמבפה פשוט צריך לנצח את המשחק ולא משנה איך.
      אליעד ואלון אתם נהדרים ממש.

    5. אליעד פנש כותב

      תודה רבה אלון היקר!

    6. יאיר כותב

      תוכן איכותי ומעניין מאוד

    7. רונאלדו אראוחו כותב

      פתחתם את התאבון לגמרי

    8. רונאלד אראוחו מבארסה לנצח כותב

      אליעד פנש ואלון פיאלקוב סיכום מדהים

    9. יושקו גבארדיול כותב

      עכשיו אני בא למוכן למשחק! אחלה סיכום

    השאירו תגובה

    כתובת האימייל לא תפורסם, היא חסויה.

    דילוג לתוכן